IMG_3657.jpg

ABOUT

Al 25 jaar is Els het koppend hart van haar inspirerend woonstyling pand 'Certa Idea' in Heist op den Berg.

 

Bij het binnenwandelen, word je meteen ondergedompeld in een keuze van sferen. Keer op keer pareltjes die je oneindig kan combineren. Laat het net haar passie zijn om je hierbij te begeleiden...naar jouw wensen, jouw stijl en jouw budget.

 

Ver weg van standaard designs en saaie composties, maar steeds out of the box met verrassende resultaten!

 

Els is een avonturierster pur sang. Het liefst gaat ze op ontdekkingstocht naar verre oorden. Heel jong vertrok ze op haar eentje met rugzak naar India, op zoek naar andere culturen...grenzen verleggen...nieuwe ideeën, nieuwe percepties, andere geuren en kleuren. Eenmaal gebeten door zoveel variatie en zoveel mogelijkheden om van je huis een thuis te maken, ging ze aan de slag. Schitterende combinaties maken is haar doel. Sober, landelijk, eclectisch, kleurrijk, exotisch of een combinatie.

 

Els werkt steeds met hoogwaardige materialen. De stukken in haar collectie zijn dan ook vaak handgemaakt door kleinschalige ateliers; vakmensen die elk in hun eigen niche de hoogste kwaliteit leveren, en die ze persoonlijk kent. Voor al het maatwerk, van kussens met speelse pasmenterie tot unieke lampenkappen, werkt ze nauw met hen samen.

 

Haar filosofie? Het huis en zijn bewoners in hun eigenheid naar een hoger niveau tillen. Van jouw huis je favoriete hideaway maken;  een veilige cocon die naadloos aansluit bij wie jij bent en hoe jij leeft. Een baken van rust en gezelligheid, die je dat warme gevoel van thuiskomen geeft. 

Het combineren van het karakter van het huis en de stijl van de bewoners is haar grootste drijfveer. Nadat ze zich heeft ondergedompeld in jouw leefwereld, weet waar jij wel of niet van houdt, gaat zij aan de slag. Beginnend met de basis: het juiste kleurenpalet voor vloeren en muren, de verlichting en de raamdecoratie, werkt ze een op maat gemaakt concept uit.